Asennusohjeet

Jotta voit käyttää Wheel of Fortune -widgetiä verkkosivustollasi, sinun on ensin luotava tili verkkosivustollemme. Kun olet kirjautunut sisään, voit luoda mukautetun widgetin verkkosivustollesi käyttäjäystävällisen hallintapaneelimme avulla.

Widgetissämme on valikoima ominaisuuksia, joiden avulla voit mukauttaa sen ulkonäköä ja toimintoja täysin. Voit valita pääteeman ja korostusvärin, lisätä otsikkotekstin ja muita tekstejä, valita fontteja ja päättää widgetin ulkoasusta, esimerkiksi kelluvan tai avautuvan automaattisesti.

Voit määrittää, mitä tietoja haluat kerätä asiakkailta, kuten sähköpostin tai puhelinnumeron, ja mihin sovellukset lähetetään sivuston omistajalle - WhatsAppissa, Telegramissa, postitse, Bitrix24:ssä, toisessa CRM:ssä tai Post-pyynnön kautta. Lisäksi voit luoda haluamasi määrän sektoreita, lisätä niihin oman tekstisi, määrittää kunkin sektorin putoamisen todennäköisyyden ja lisätä kullekin sektorille mukautetun tarjouskoodin.

Kaikki nämä asetukset voidaan helposti ottaa käyttöön käyttäjän tilin hallintakonsolissa. Kun olet tehnyt kaikki asetukset, luodaan lyhyt JavaScript-koodi, jonka voit yksinkertaisesti kopioida ja liittää verkkosivustollesi. Asennuksen jälkeen Wheel of Fortune -widget näytetään verkkosivustollasi täysin räätälöitynä vastaamaan erityisvaatimuksiasi.

Aloita Wheel of Fortune -widgetin käyttö verkkosivustollasi noudattamalla näitä ohjeita:

  1. Luo tili verkkosivustollemme
  2. Käytä hallintapaneeliamme mukauttaaksesi widgetin ulkoasua ja toimintoja
  3. Kopioi luotu widget-koodi ja lisää se verkkosivustollesi
  4. Jos haluat lisätä koodin sivustollesi, etsi koodia koskevat ohjeet tältä verkkosivulta

Wheel of Fortune -widget toimii useimmissa verkkopalvelimissa, kuten: Elementor, PrestaShop, Shopify, Squarespace, Tilda, Webflow, Weebly, WordPress.com, Beaver Builder, Bootstrap Studio, Divi, Duda, Ghost, GoDaddy, Jimdo, Mobirise, Oxygен, SITE123, Thrive Architect, Typo3, Umbraco, Webnode, Bitrix, Drupal, ExpressionEngine, Joomla, Magento, MODX, OpenCart, Plone, Radiant, Refinery CMS, SilverStripe, Symphony, Textpattern, WordPress, Angular, Ant Design, Bootstrap, Bulma, Foundation, HTML, Materialize CSS, React, Semantic UI, Tailwind CSS, ja Vue.js.

Hyvä tietää

On tärkeää huomata, että ohjeissa mainitaan yli 50 sivustonhallintajärjestelmää, verkkosivujen rakentajaa ja kehystä, ja niiden päivityksiä ja muutoksia on melko vaikea seurata ajoissa, koska tämä on täysin manuaalinen prosessi. Jos tämän sivun ohjeet eivät auta, ota yhteyttä tukipalveluun, jonka varaan sivustosi on rakennettu, selvittääksesi, kuinka kolmannen osapuolen komentosarja liitetään oikein – heidän pitäisi olla parhaiten perillä siitä, miten tämä tehdään. Muissa tapauksissa ota meihin yhteyttä saadaksesi apua. Huomaa, että me WW:llä autamme sinua aina mielellämme neuvoilla, mutta emme vielä tarjoa apua widgetien asentamisessa asiakassivustoille.

Haluamme lisätä yllä olevaan, että olemme täysin vastuussa widgeteidemme yhteensopivuudesta sivustosi kanssa. Jos löydät virheen tai virheen, olemme kiitollisia, jos annamme yksityiskohtaisia ​​tietoja virheestä ja korjaamme sen mahdollisimman pian tai yksinkertaisesti hyvitämme rahasi, jos se on sinulle paras tapa.